NU KAN DU KÖPA KORT DIREKT VIA VÅR HEMSIDA!

GYM 8 är ett delvis bemannat nyckellgym, bemanningen är tänkt att vara vardagar 17 till 20 och enligt överenskommelse men givetvis finns vi till hands på förmidagarna också men inte på bestämda tider utan vi låter tiden utvisa. Om ni undrar vem vi är så är det vi som går omkring och pratar med alla 🙂 På helgerna kommer vi tillbringa mer tid på gymmet men även här har vi inte satt några bestämda tider.

Nedan följer information om vad som gäller vid köp gjorda via Gym8's hemsida enligt lag (2005:589) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. 

Köp av träningskort via GYM 8's hemsida

Kort som i dagsläget går att köpa via hemsidan är: Årskort (bundet), Obundet, Dagkort och presentkort. Priser ser du här.

Befintlig kund: Logga in med ditt användarnamn (din e-postadress) och lösenord här.
Ny kund: När du kommer till kortköpssidan kan du registrera dig som ny kund innan köpet går igenom. Du måste ha ett fullständigt svenskt personnummer (ÅÅÅÅMMDD-XXXX) för att kunna registrera dig. Om ni inte har det så måste ni läggas upp manuellt av personal på gymmet då det är bemannat.

Åldersgräns är 18 år för att köpa träningskort via GYM 8's hemsida.

Minderåriga läggs upp manuellt av personal på gymmet, då det är bemannat, och då endast i närvaro av målsman eller förmyndare.

Så här gör du för att köpa träningskort:

  • Logga in med användarnamn (din e-postadress) och lösenord eller registrera dig som ny kund.
  • Välj vilken kundkategori du tillhör.
  • Välj vilket träningskort du vill köpa.
  • Gå till kassan och genom för köpet.
  • Om du köper ett träningskort till rabatterat pris, e.g. student, måste du vid första tillfället på GYM 8 uppvisa intyg som visar att du är berättigad till det lägre priset.

Träningskort

Träningskortet börjar gälla den dag som du genomför köpet och kortet är personligt.

Har du ett kort sedan tidigare så fortsätter du att använda samma kort. Nya kunder hämtar ut sitt kort i receptionen på GYM 8 då denna är bemannad. Vi kommer göra stickprov lite då och då för att verifiera att personer som befinner sig i gymmet är medlemmar.

Kurs, Workshop, utbildning

För kurs, Workshop och utbildning gäller att du är anmäld den dag som du genomför betalningen. Vid avbokning, vänd dig till GYM 8's reception.

Priser

Alla våra priser anges i svenska kronor, SEK, och inkluderar moms. Vi reserverar oss för eventuella prishöjningar, tryckfel etc.

Betalning

Du kan betala med ett bank- eller kreditkort som är anslutet till VISA, MasterCard eller Maestro. Kortbetalningarna hanteras av vår samarbetspartner, Nets Sweden AB, för att garantera en snabb och säker betalning.

Bekräftelse

När du slutfört köpet får du en bekräftelse från oss via e-post som bekräftar ditt köp. Kontakta info@gym8.nu om din bekräftelse inte stämmer eller om du mot förmodan inte skulle få någon.

Kvitto

Kvitto för köpet hittar du genom att logga in på Mina sidor. Under Köphistorik finns länken Visa kvitto.

Ångerrätt

När du genomför ett köp via GYM 8's hemsida gäller följande:

  • Du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar (ångerfrist) från det datum som köpet genomfördes på hemsidan.
  • Om du vill åberopa ångerrätten måste du inom 14 dagar, från den dag då köpet genomfördes via GYM 8's hemsida, meddela GYM8 om ditt beslut.

Du kan kontakt oss via info@gym8.nu eller 0705-720860 under våra ordinarie öppettider. Du kan även använda Konsumentverkets standardformulär som du hittar på http://www.konsumentverket.se/. 

Detta gäller för att du ska få utnyttja din ångerrätt:

Träningskort – du får inte ha utnyttjat kortet för träning.

Om du utnyttjar din ångerrätt återbetalar GYM 8 dig senast inom 14 dagar från den dag då GYM 8 tog emot ditt meddelande om avtalets frånträde. Återbetalning görs till det konto som är knutet till det kort som du använde vid köpet.

GYM 8 AB
Organisationsnummer: 559077-8303
Järnvägsgatan 8
286 33 Örkelljunga
Telefonnummer: 0705-720 860