Alla priser finner ni om ni följer länken nedan!

Här

Våra medlemskap

Medlemskapen på GYM 8 baserar sig på olika paket med lite olika innehåll.
– Dagpaket, gymmets mest prisvärda medlemskap men med begränsat tillträde, helgfria vardagar mellan 05.00-14.00
– Gympaket, gymmets ’Vanliga’ medlemskap ger medlemmen obegränsad tillträde under våra öppettider 05.00-22.00

De olika paketen har olika bindningstider och utifrån dessa olika priser.
Alla våra medlemskap med bindningstider är löpande dvs. efter bindninstidens slut så fortsätter medlemskapet löpa tills du säger upp det!

Bindningstiden innebär en försäkring att din månadsbetalning inte kan höjas under denna tid då bindningstiden löper och alla dessa medlemskap har en uppsägningstid på tre(3) månader (gäller även obundet medlemskap). Kontant betalda medlemskap och medlemskap utan bindningstid har ingen uppsägningstid. Våra bindningstider är 1, 2, 3, 6 och 12 månader och för medlemskapen 6 och 12 månader gäller 3 månaders uppsägningstid, övriga medlemskap har ingen uppsägningstid.
Alternativet obundet medlemskap finns också och där bestämmer du själv hur länge du vill vara bunden, även detta medlemskap har 3 månaders uppsägning.

GYM 8’s medlemskap betalas antingen hela beloppet på en gång, förbetalt, eller månadsvis via autogiro.

GYM 8 kan numera erbjuda klippkort, 10ggr, på träning dvs. om du bara är och hälsar på så köper du ett kort som sedan varar 12 månader och du taggar in dig som våra vanliga medlemmar.

Vi tar ut en engångskostnad för administration av passerkort, hantering av medlemsdata mm. där vi har två olika och skillnaden är att korten på den första har högre säkerhet.

Företagserbjudande

Vi har inga stående erbjudande till företag utan vi skapar unika rabatter efter hur många personer det gäller, minimum 5 medlemskap. Ju fler ni är desto billigare blir det! Kontakta oss gärna för ett erbjudande specifikt för just er.

Presentkort

– Presentkort, ni väljer själv vilket värde ni vill ge bort i presentkort.

Klippkort på lunch

Foodbox erbjuder dig flera goda och färdiglagade maträtter i praktiska frusna portionsförpackningar. Foodbox innehåller näringsberäknade och vällagade maträtter och är särskilt anpassade för dig som vill komma i form eller orka hålla en aktiv livsstil. Dessa skall inte förväxlas med halvfabrikat som kan köpas i matkedjornas frysdiskar. Foodbox hjälper till att förenkla din vardag på ett hälsosamt vis. Läs mer om Foodbox här

– Mat från Foodbox,
-1st 64kr
-10st 580Kr

Vi reserverar oss för felskrivningar

Scroll to top